TothBrigitta.com / Hirdetés

hirdess Nálunk

Havonta több tízezer olvasóink között a te potenciális ügyfeled is ott van

Havonta több tízezer olvasónk között a te potenciális ügyfeled is ott van

Ha szeretnéd, hogy céged, magánvállalkozásod több ezer potenciális ügyfélnek jelenjen meg a www.tothbrigitta.com (www.spanyolinfo.hu) híroldalon és Facebook oldalon és/vagy a Radio Brand felületein, kérd hirdetési ajánlatunkat a 📧 [email protected] 📧 email címen vagy az űrlap kitöltésével. 
Az első hónapban minden spanyolországi és magyarországi hirdető kedvezményt kap. 💸

Tovább információhoz töltsd ki ezt az űrlapot

Mit kínálunk? Miért éri meg hirdetni?

Több ezer fős követői bázissal rendelkezünk.

Csak a Facebookon 4,5 ezer követő olvassa napi rendszerességgel a 🇪🇸 spanyolországi 🇪🇸 tudnivalókat, akiknek 99 százaléka önként, hirdetés nélkül érkezett a weboldalra, tehát olyan csoport követi a felületet, amely 100 százalékig a 🇪🇸 spanyol-magyar 🇭🇺 piac szolgáltatásai, lehetőségei iránt érdeklődik. Fontos, hogy a követői bázis folyamatosan nő, tehát minden nap több emberhez jut el a hirdetésed banner formájában.

A cikkek olvasottsága a megosztásoknak köszönhetően olykor a Facebook-követők számát is meghaladja, tehát hirdetésed több ezer, alkalmanként több tízezer magyar állampolgárhoz jut el, akik érdeklődnek Spanyolország iránt.

 
A Radio Brand 2020 ősze óta fix hallgatói bázissal rendelkezik. Ezen a felületen keresztül maximum 40 másodperces, többhetes reklámspot és párpercestől akár félórás PR-beszélgetés megrendelésére is lehetőséged van ka#összekötminket Hallgass bele néhány Radio Brand-reklámba:
 
Szolgáltatásod hirdetése nemcsak a magyarországi és spanyolországi, hanem a világ más pontjain élő magyarokhoz is eljut. A híroldalt rengetegen olvassák egyebek mellett az Egyesült Királyságból, Németországból és az Egyesült Államokból is.

Mit hirdethetsz?

 
Bármilyen szolgáltatást, terméket, amely kapcsolódik a spanyol-magyar piachoz.
Például:
  • turisztikai szolgáltatást Magyarországon, Spanyolországban vagy más országban élő magyaroknak,
  • magyar vagy spanyol élelmiszer-termékek értékesítését,
  • áru- vagy személyszállításhoz kapcsolódó szolgáltatást,
  • rendezvényeket,
  • egészségügyi és szépségipari szolgáltatást,
  • nyelvtanulási lehetőséget stb.
 
Kérj ajánlatot és tedd fel kérdéseidet az 📧 [email protected]📧 email címen vagy az űrlap kitöltésével.
 

Jelenj meg az ELSŐK között az ELSŐ magyar nyelvű, spanyol hírportálon és az ELSŐ külföldi magyaroknak szóló spanyolországi online rádió felületein!


Címkék:
Scroll to Top